nieuws

Vier contracten ineens voor TVM Volmachten

Archief

TVM Volmachten heeft in één keer vier contracten voor schadevolmachten getekend. Het betreft de volgende risicodragers: Aegon, Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden en moedermaatschappij TVM Verzekeringen.

Vier contracten ineens voor TVM Volmachten

Bij de verleende volmachten gaat het om verzekeringen op de terreinen van goederentransport, werkmaterieel, bedrijfsaansprakelijkheid en brand. Volgens president-directeur Arjan Bos van TVM  kan nu meer maatwerk worden geleverd aan klanten in de vervoersmarkt. Daarnaast zijn het acceptatie- en schadeproces geoptimaliseerd.
Bij de foto: In Assen werd getoost op de ondertekening door v.l.n.r.: André Buitenhek (NN), Arjan Bos (TVM), Marcel Holtrop (Aegon), Adéle Jeuken (Delta Lloyd) en Rieks Stroeve (TVM).

Reageer op dit artikel