nieuws

Verzuimvolmacht voor Mandaat Assuradeuren (Heilbron)

Archief

De Goudse heeft een verzuimvolmacht verleend aan Mandaat Assuradeuren, het volmachtbedrijf van Heilbron in Doetinchem. De Goudse gaat voor 12,5% deelnemen in een eerder opgezette verzuimpool waar Nationale-Nederlanden (45%) de groep aanvoert en waartoe ook de Amersfoortse (22,5%) en Delta Lloyd (20%) behoren.

Verzuimvolmacht voor Mandaat Assuradeuren (Heilbron)

Mandaat Assuradeuren heeft nog een tweede pool waar Avéro Achmea het tarief bepaalt en onder meer ook Generali een plek heeft. " De pools zijn in 2008 ontstaan uit een huisvolmacht van Heilbron en draaien prima", zegt volmachtmanager Rob Scholten van Mandaat. "Wij hebben in deze regio's met name veel garagebedrijven verzekerd." Heilbron heeft in totaal ongeveer 25.000 relaties en beschikt ook over volmachten van Fortis ASR, Reaal, Monuta, Arag en DAS. 

Reageer op dit artikel