nieuws

Verdubbeling aanvragen bij Bruns ten Brink

Archief

Bruns ten Brink Assuradeuren heeft met circa 125 verzekeringsaanvragen per dag de score verdubbeld in vergelijking met het eerste half jaar 2008. Concrete cijfers wil directeur Jean Marc van der Meij niet noemen, “maar met een gemiddelde van € 400 per aanvraag kan iedereen dat ongeveer wel uitrekenen”.

Verdubbeling aanvragen bij Bruns ten Brink

"Behalve het autoverzekeringstarief is vooral het nieuwe particuliere verzekeringspakket een aanjager van de groei", vindt hij. Het pakket met een autopolis, maar ook met verzekeringen als inboedel, reis en uitvaart lijkt volgens Van der Meij een beetje op het ASR-pakket. "Wij hanteren hier bovendien een franchise in plaats van een eigen risico. Dat zijn toch de toefjes op de taart", zegt hij. Verder waren volgens hem ook de schaderesultaten van de verzekeringspool in de eerste helft van 2009 zeer bevredigend. De combined ratio blijft onder de 90%.
Bruns ten Brink legt nu het accent op een zakelijk verzekeringspakket dat gericht is op detail- en groothandel, kantoorpanden en horeca. "Wij zijn bezig dit te introduceren bij onze 650 tussenpersonen", aldus Van der Meij.

Reageer op dit artikel