nieuws

Van Spankeren: ‘misverstand’

Archief

Casper van Spankeren uit Almere heeft direct contact gezocht met toezichthouder AFM nadat hem gewaar was geworden dat zijn naam in assurantieland rondging als gevolg van de oplegging van een boete door de AFM. Hij zegt zich van geen kwaad bewust te zijn geweest en heeft donderdag een gesprek bij de toezichthouder.

Van Spankeren: ‘misverstand’

Volgens Van Spankeren heeft hij eind januari jl. de AFM schriftelijk laten weten dat het door hem bestuurde Vente Financiële Diensten met haar activiteiten was gestopt. "Feitelijk was dat al eerder gebeurd, maar toen heb ik het formeel bij de AFM gemeld." Hij veronderstelde dat dit automatisch zou leiden tot het vervallen van de vergunning. "Maar je moet concreet aangeven, dat je wil dat de vergunning wordt ingetrokken", aldus Van Spankeren.
Deze week maakte de AFM bekend, dat een last onder dwangsom was opgelegd aan Vente Financiële Diensten wegens het niet reageren op verzoeken om informatie.  
 
Zie ook: AFM zoekt Casper van Spankeren 

Reageer op dit artikel