nieuws

Unirobe Meeùs: online schadesysteem slaat aan

Archief

De Unirobe Meeùs Groep zegt de proefperiode van zijn nieuwe online schadebehandeling bij de volmachtbedrijven Kröller en Lippmann Groep positief te hebben afgerond. In de afgelopen maanden werden de schades online via ABClaims van ABZ gemeld en behandeld. Conclusies: klantvriendelijker, sneller werkproces en kostenbesparend.

Unirobe Meeùs: online schadesysteem slaat aan

"Het tweeledige doel van de proef is behaald", aldus Jorgen Botermans, directeur van Unirobe Meeùs. "Het schadeplatform ABClaims stelt onze medewerkers in staat om de klant eerst telefonisch te woord te staan. Vervolgens ontvangen zij per mail een vooringevuld elektronisch schadeformulier, dat zij zelf kunnen completeren en versturen. Klanten raken op die manier vertrouwd met deze werkwijze en starten een volgende keer zelf het elektronisch schadeformulier via onze website." Het tweede doel is het verder optimaliseren van het werkproces. Onderzoek heeft uitgewezen dat er tot 30% kan worden bespaard op de administratieve kosten.

Een verdere uitrol binnen de kantoren van de Unirobe Meeùs Groep vindt in de komende maanden plaats.

Reageer op dit artikel