nieuws

Taxatiebureau 5punt20 hoopt op doorstart

Archief

Directeur Bas Rentmeester van het dinsdag failliet verklaarde taxatiebureau 5punt20 hoopt een doorstart te kunnen maken. Volgens Rentmeester blijft het bedrijf voorals gewoon operationeel. “Alle lopende opdrachten worden afgewerkt en ook nieuwe opdrachten kunnen worden uitgezet.” 

Rentmeester erkent dat zijn bedrijf met betalingsproblemen kampt. In een schrijven aan taxateurs stelt hij: "Gezien de huidige situatie kunt u als taxateur in veel gevallen rechtstreeks factureren aan de eindconsument. Dit gaat altijd in overleg met de binnendienst van 5punt20." Hij laat ook weten dat bellen met vragen omtrent de actuele situatie geen zin heeft, omdat daar verder nog niets over te zeggen valt. "Te zijner tijd ontvangt u van de curator een bevestiging van dit schrijven en wordt u in de gelegenheid gesteld om met hem in contact te treden."

Reageer op dit artikel