nieuws

SNS Bank nieuwe stijl geopend

Archief

De eerste vestiging van de SNS Bank in een nieuwe stijl is in Haarlem geopend. De traditionele bankkantoren moeten het komende jaar plaats gaan maken voor een landelijk netwerk van driehonderd van deze SNS-winkels.

SNS Bank nieuwe stijl geopend

SNS wil met deze winkels door verruiming van de dienstverlening via internet, de inzet van mobiele financieel adviseurs, die ook buiten kantooruren werken, en door ruimere openingstijden de bank dichter bij de klanten brengen. De winkels moeten een plek worden waar iedereen makkelijk binnenloopt voor het inwinnen van informatie, het sluiten van producten en voor hulp bij het bankieren via internet. De winkels zullen geopend zijn tijdens de winkeltijden. Naast de eigen producten van SNS en haar dochters worden in de winkels ook hypotheken van NN, Delta Lloyd en WestlandUtrecht aangeboden.

Reageer op dit artikel