nieuws

Serviceprovider ASP met 50 man minder verder

Archief

Onder een afgeslankte directie, is de geherstructureerde Afab Service Providing(ASP) woensdag van start gegaan. In totaal vertrekken er volgens ASP bijna vijftig medewerkers, deels door het niet verlengen van tijdelijke contracten. Een deel van die medewerkers is per 1 juli vertrokken, een kleiner deel wat later dit jaar. De nieuwe organisatie telt 131 fte, verdeeld over Amersfoort (73) en Assen (58).

Serviceprovider ASP met 50 man minder verder

De herstructurering van Afab Service Providing werd begin april aangekondigd. Het ging primair om het samensmelten van Xtensive, FSD en StercK/ViaFeria tot één serviceprovider onder de naam ASP, gevestigd op twee locaties: Assen (Intermediair Office) en Amersfoort (Serviceproviding). De vestigingen van ViaFeria in Venray en Gouda alsmede die van FSD in Breda zijn opgeheven. De komende maanden wordt nader uitgewerkt hoe de positionering van Quarré en PensioenPoint wordt ingevuld; tot die tijd verandert hier niets.
Onder leiding van Wim Witteveen, tevens bestuurslid van Afab Holding, bestaat de directie van ASP sinds woensdag uit: Hilma Broekveldt (Intermediair Office), Paul Bondam (Verkoop), Vincent Laan (Business Partners) en Willem van der Ploeg (Marketing & Communicatie/Productontwikkeling & Kennis).

Reageer op dit artikel