nieuws

Robin Linschoten in bestuur DSB Bank

Archief

DSB Bank heeft, na het plotselinge vertrek eind mei van Frank de Grave, de raad van bestuur met twee mensen versterkt. Eén van de twee is Robin Linschoten.

 

Linschoten, die tot voor kort in de raad van commissarissen van DSB zat, wordt Chief Risk Officer. De voormalig staatssecretaris is nog altijd kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER). Hij werd begin 2007 commissaris bij DSB Bank. In de jaren rond de eeuwwisseling maakte hij deel uit van het management van verzekeraar Interpolis.

 

  &nbspDirk Scheringa (voorzitter) en Hans van Goor (operationele zaken) krijgen voorts gezelschap van Ronald Buwalda. Hij neemt binnen de raad van bestuur de financiële zaken voor zijn rekening. Buwalda werkt sinds 2003 bij DSB als directeur Finance & Control, maar maakte dit voorjaar een slechts drie maanden durende overstap naar Friesland Bank.

 

Reageer op dit artikel