nieuws

NWWI claimt landelijke dekking

Archief

Het afgelopen voorjaar opgerichte taxatie-instituut NWWI zegt inmiddels 2.000 aangesloten taxateurs te hebben. “Dit betekent dat wij qua aangesloten taxateurs een landelijke dekking hebben: in alle werkgebieden zijn meerdere taxateurs beschikbaar.”

NWWI claimt landelijke dekking

Het NWWI profileert zich als keurmerk voor woningtaxaties. "Uitgangspunt hierbij is om als branche zelfregulerend op te treden en niet af te wachten tot de overheid maatregelen afdwingt." Met de ABN Amro-geldgevers, Obvion en Achmea wordt al samengewerkt; met SNS Bank, Argenta en Rabobank Rotterdam wordt gesproken over een samenwerkingsovereenkomst.

Onlangs werd Paul Klijn (ex-Huis & Hypotheek) aangetrokken als directeur; recentelijk is Martin van Musscher (foto) aangesteld als manager customer

relations. In die functie onderhoudt hij contacten met geldverstrekkers, makelaars en intermediairs. Van Musscher was in het verleden onder meer werkzaam als directeur Verkoop bij Bloemendaal Advies Groep.

Reageer op dit artikel