nieuws

NN blijft DIL aanpassen

Archief

Nationale-Nederlanden heeft voor de derde keer binnen een jaar de tarieven voor direct ingaande lijfrentes (DIL) aangepast.

 

De ING-dochter wil koste wat kost in de top 3 van intermediairverzekeraars staan: eerder kwam NN in september en april met aanscherpingen van de koopsomtarieven. "Bij een DIL met een looptijd van tien jaar kan het verschil met concurrenten in totaal oplopen tot meer dan _ 1.750." Volgens de MoneyView-vergelijking die NN toont, zijn Paerel Leven en De Goudse samen met NN de scherpste DIL-aanbieders. Aegon, die in mei aan de koopsomtarieven heeft gesleuteld, zegt een top 5-positie te hebben.

 

  &nbspNN heeft op zijn site een zogeheten Lijfrenteverkenner geïntroduceerd. Die biedt klant en adviseur visueel inzicht in de hoogte van de periodieke DIL-uitkering.

 

Reageer op dit artikel