nieuws

Nieuwe site van DIN moet van laptop volledig kantoor maken

Archief

Dutch Insurancee Network (DIN) heeft de nieuwe site Startatp.nl gelanceerd. Die moet voor het intermediair gaan dienen als ‘kantoor in een laptop’ en vervangt de ondersteunende sites DIN Direct (voor particuliere verzekeringen) en DIN Zakelijk.

 

Behalve de faciliteiten die beide sites al boden op marketing- en klantbeheergebied kent Startatp.nl een module waarmee direct online (schade-)polissen kunnen worden gesloten. "Deze site is het enige wat wij nog willen bieden", aldus DIN-directeur Joep van den Eijkel. "Hiermee moet je via je laptop alles kunnen doen." Volgens hem biedt DIN met de sluitmodule tarieven die kunnen concurreren met de premies van online verzekeraars.

 

  &nbspDe 184 kantoren die werkten met DIN Direct waren al op Startatp aangesloten; de 167 DIN Zakelijk-kantoren maken er nu ook gebruik van. "De ruim 400 andere DIN-members krijgen ook de beschikking over de site, maar moeten dan wel apart betalen voor de licentie om particuliere of zakelijke verzekeringen te sluiten", aldus Van den Eijkel.

 

Optinco

In september wordt Startatp.nl uitgebreid met de faciliteit Optinco, ontwikkeld samen met internetondernemer Arco van Brakel. Die biedt het intermediair de mogelijkheid elke klant die zijn site bezoekt een gepersonaliseerde startpagina te tonen, gebaseerd op zijn of haar interesses. Daaraan is een loyaliteitssysteem gekoppeld, dat punten oplevert als een klant op een banner klikt of producten afneemt. Verder kunnen collectiviteitskortingen worden geboden op niet-verzekeringsproducten aan groepen klanten met dezelfde interesses.

 

gaan bieden."

Reageer op dit artikel