nieuws

Met Allianz naar voetbalkamp in München

Archief

Allianz houdt voor 32 jongeren van 14 t/m 16 jaar een internationaal voetbaltoernooi in het stadion van Bayern München, de Allianz Arena. Dit toernooi vindt plaats van 26 t/m 30 augustus. Sjoerd Laarberg, directeur Allianz Nederland: “De jongeren worden getraind door de coaches van Bayern München en ontmoeten sterspelers als Mark van Bommel en de onlangs aangestelde hoofdcoach Louis van Gaal”.

Met Allianz naar voetbalkamp in München

Op de website www.footballcamp.allianz.com kunnen de jongeren aangeven waarom zij willen meedoen aan het toernooi en hun favoriete voetbalfoto daaraan toevoegen. Allianz Nederland zegt een onafhankelijke jury in te schakelen om vier Nederlandse winnaars te selecteren. 
Jongeren kunnen zich tot en met 31 juli inschrijven op de website. De winnaars kunnen kosteloos deelnemen aan het toernooi.

Reageer op dit artikel