nieuws

Meeùs neemt twee portefeuilles over

Archief

Meeùs Assurantiën heeft in Groningen twee verzekeringsportefeuille overgenomen: Klaassen Assurantiën en met terugwerkende kracht tot 1 juni de portefeuille van Boelens Jorritsma.

 

Over de portefeuille van Boelens Jorritsma heeft Meeùs Assurantiën recentelijk overeenstemming bereikt met de curator van het bedrijf. Door de overname van Boelens Jorritsma is aan de onzekere situatie waarin de verzekeringsrelaties na het faillissement verkeerden een einde gekomen. Van Klaassen Assurantiën heeft eigenaar Hans Klaassen na 37 jaar actief te zijn geweest als assurantietussenpersoon besloten zijn activiteiten (500 relaties) over te dragen.

 

  &nbspMeeùs wil autonoom groeien, maar zegt ook te blijven kijken naar de mogelijkheden om kantoren over te nemen. Meeùs gaat met vaste accountteams de klanten van Klaassen en Boelens Jorritsma adviseren.

 

Reageer op dit artikel