nieuws

Meer armslag eindklant in nieuwe internetmodule Anva

Archief

Systeemhuis Anva heeft een nieuwe internetmodule geïntroduceerd: Quantum Internet Module voor Eindklanten (QIM-Eindklanten). Met deze opvolger van Digitaal Dossier kunnen relaties van de Anva-gebruiker niet alleen hun gegevens bekijken en aanpassen, maar kunnen ook premievergelijkingen worden uitgevoerd en offertes worden aangevraagd.

Meer armslag eindklant in nieuwe internetmodule Anva

Anva wijst er verder op, dat gevolmachtigden met deze QIM behalve monolijn-volmachtproducten óók online hun eigen pakketpolissen kunnen aanbieden.

Anva-gebruikers kunnen hun relaties via de eigen website laten inloggen op een persoonlijke pagina in een beveiligde omgeving. Deze kan worden ingericht volgens de eigen huisstijl van het intermediair. Het intermediair kan zélf per product (mono- en pakketproducten) bepalen welke gegevens de klant te zien krijgt. Koppelingen zijn mogelijk met RDC (opvragen kentekens) en voor premievergelijking is een koppeling met Rolls Webmodules mogelijk.

Reageer op dit artikel