nieuws

Krachtenbundeling in verzuimdienstverlening

Archief

Arbeidsbegeleiding Nederland is op het terrein van de arbodienstverlening een samenwerking aangegaan met Capability. Samen vormen zij volgens eigen zeggen de marktleider op het gebied van allround verzuimdienstverlening voor de relaties van verzuimvolmachtkantoren.

Krachtenbundeling in verzuimdienstverlening

Gary Damen, directeur van Arbeidsbegeleiding: "Bij deze keuze zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Zo hebben we met assurantieadviseurs, volmachtkantoren en verzekeraars gesproken die samenwerken met Capability. Onze dienstverlening gaan wij voortaan vanuit Capability en haar Verzuim Expertise Centrum (VEC) aanbieden."

Capability biedt volgens directeurJan Steenhard alle facetten van verzuimbegeleiding, dus ook de volledige poortwachtergarantie. Arbeidsbegeleiding Nederland verzorgt verzuimbegeleiding en re-integratiediensten voor relaties van volmachtkantoren en brancheorganisaties.

Reageer op dit artikel