nieuws

Intermediair meest tevreden over Voogd en Welke

Archief

Voogd & Voogd en Welke Financiële Diensten zijn de best gewaardeerde serviceproviders onder het intermediair, zo blijkt uit het Onderzoek Koepelorganisaties van Bureau D&O. De waardering is over het algemeen wel wat gedaald ten opzichte van twee jaar terug; D&O verwacht dat veel tussenpersonen van dienstverlener zullen wisselen.

Intermediair meest tevreden over Voogd en Welke

"Gelet op de extreme veranderingen waarmee veel organisaties in korte tijd zijn geconfronteerd, is de teruggang nog beperkt te noemen", zegt D&O. In veel gevallen gaat het om rapportcijfers die met enkele tienden van punten zijn gedaald. "Opvallend is daarbij dat juist Voogd & Voogd en Welke op een groot aantal onderdelen hoger worden gewaardeerd dan in 2007", licht directeur Jurjen Oosterbaan toe.
Naast kwaliteitsbeleving werd ook gevraagd naar de mate waarin de tussenpersoon het deelnemerschap van de betrokken organisatie wil beëindigen. Op dat punt scoort DAK het beste: 94% wil zeker niet weg en slechts 1% zegt zeker te vertrekken. "Er zijn echter ook organisaties waar meer dan 30% van de leden aangeeft het lidmaatschap in 2009 zeker te beëindigen. Op grond van dit onderzoek lijkt het gerechtvaardigd om de veronderstelling uit te spreken dat de samenstelling van koepelorganisaties sterk zal wijzigen."

Reageer op dit artikel