nieuws

Intermediair in voedingssupplementen

Archief

Elly Jonkman van de Jonkman Assurantiegroep in Lelystad heeft haar bedrijfsactiviteiten uitgebreid met voedingssupplementen.

Intermediair in voedingssupplementen

"Ruim vijf jaar geleden begonnen wij met zakelijk assurantieadvies. Dit hebben wij ondertussen uitgebreid met verzuimmanagement. Nu is het tijd voor een derde onderdeel: zorg voor gezondheid!", aldus de nieuwsbrief van het bedrijf. "Wij bieden geregistreerde voedingssupplementen. Wereldwijd zijn doktoren bevoegd om deze voor te schrijven. De supplementen zijn op volledig natuurlijke basis. Elly Jonkman is uw aanspreekpunt en 24/7 bereikbaar."
Jonkman vestigde zich vijftien jaar geleden als zelfstandig tussenpersoon nadat zij veertien jaar bij verzekeraars had gewerkt.

Reageer op dit artikel