nieuws

Gedragsregels letselschade tegen het licht

Archief

Het actualiteitenprogramma Netwerk zal dinsdagavond zijn tv-uitzending wijden aan “de praktijken van aansprakelijkheidverzekeraars en de expertisebureaus die ze inschakelen voor de regeling van letselschadezaken”. Centraal staat het verhaal van de 22-jarige Daniël, die zes jaar geleden door een ongeval in een comateuze toestand terecht is gekomen. 

Gedragsregels letselschade tegen het licht

De familie van Daniël is door het ongeval in financiële problemen geraakt en moet nadrukkelijk met de aansprakelijke partij in gevecht voor de schadevergoeding. De vraag dient zich aan in hoeverre verzekeraars en de ingeschakelde bureaus gebonden zijn aan regels, of dat ze vrij spel hebben. Welke invloed heeft de gedragscode letselschade die enige tijd geleden in het leven is geroepen? Wat gaat er gebeuren in de zaak van Daniël?   
Deze uitzending, waaraan een bijdrage is geleverd door het Amersfoortse letselschadebureau Kloppenburg, begint om 20.25 uur op Nederland 2.

Reageer op dit artikel