nieuws

For All Finance in handen Brunel

Archief

Brunel Nederland koopt per 1 juli 2009 alle aandelen van detacheerder For All Finance. Hiermee ontstaat volgens beide partijen een “bedrijf dat gezamenlijk voor vrijwel alle tijdelijke en vaste functies in de financiële dienstverlening een oplossing kan bieden”.

For All Finance in handen Brunel

For All Finance werd in 2000 opgericht en zegt marktleider te zijn voor marketing in de financiële dienstverlening. Brunel behoort tot de grotere leveranciers van tijdelijk personeel voor de front- en backoffices bij financiële dienstverleners.
De verdere uitwerking van de samenwerking moet in de komende maanden in detail ingevuld worden. Uitgangspunt is dat For All Finance haar zelfstandige positie behoudt en vanuit Maarssen blijft opereren. Het directieteam, bestaande uit Jan-Willem Steunenberg, Patrick van Hees, Harry Wichers en Ruud Dekker, blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing. Zij zullen echter ook activiteiten voor Brunel Insurance & Banking voor hun rekening nemen.

Reageer op dit artikel