nieuws

Faillissement voor Gepast Advies (Zundert)

Archief

De rechtbank in Zwolle heeft het faillissement uitgesproken over de besloten vennootschap Gepast Advies. De laatste vestigingsplaats was Zundert. De in het AFM-register van financieel dienstverleners als beleidsbepaler genoemde Geert Zwiers opereerde echter vanuit Zwolle.

Dat deed hij tot een jaar geleden met een vijftal adviseurs, waaronder Ronald van der Hulst (38), die in de registers van de Kamer van Koophandel te boek staat als 'directeur hypotheekadvisering'. Zwiers zegt de vennootschap "enkele maanden geleden" te hebben verkocht aan de stichting Juravo. Die stichting is gevestigd in Zundert; begin dit jaar was dat nog Amsterdam. De stichting Juravo liet eerder al faillissementen noteren van onder meer D&R (Financieel Adviseurs), Paul Winkel Makelaardij en taxibedrijf Maan Tax.

Reageer op dit artikel