nieuws

Delta Lloyd verzekert elektrische auto’s

Archief

Delta Lloyd zegt “als eerste grote Nederlandse verzekeraar” een speciale verzekering voor elektrische auto’s binnen het zakelijke segment te introduceren. De primeur van de elektrische autoverzekering betreft een Think City, de eerste door de Rijksdienst voor het Wegverkeer goedgekeurde elektrische auto.

Delta Lloyd verzekert elektrische auto’s

De verzekering biedt pechhulp in Nederland en een eigengebrekdekking voor de elektrische auto. De dekking is met name bedoeld voor het geval dat er sprake is van een lege of onvoldoende geladen accu. Naast deze specifieke voorwaarden bestaat er ook een wegsleepregeling; de schades worden door eigen experts van Delta Lloyd begeleid.
Delta Lloyd wil zich onderscheiden met de verzekering van duurzame producten, waarbij gewezen wordt op onder meer windparken, een bio-ethanol fabriek en zonne-energieparken.

Reageer op dit artikel