nieuws

Delta Lloyd start met Watersportverbondverzekeringen.nl

Archief

Delta Lloyd heeft in samenwerking met het Watersportverbond en Baggers Assurantiën de website www.watersportverbondverzekeringen.nl geïntroduceerd. Op deze site biedt het Watersportverbond zijn leden een korting van 10% op verzekeringen voor pleziervaartuigen en een korting van 20% op schadeverzekeringen van Delta Lloyd.

Delta Lloyd start met Watersportverbondverzekeringen.nl

De premies kunnen via de website worden berekend, waarna direct een polis kan worden gesloten. Indien gewenst, kan ook telefonisch advies worden gegeven. Baggers Assurantiën is de vaste verzekeringsadviseur van het Watersportverbond en het aanspreekpunt voor verzekeringsvraagstukken voor de leden. Er is een collectief pakket ontwikkeld, waarin naast de Delta Lloyd Watersportverzekering en Xclusief Luxejachtverzekering en Superjachtverzekering ook de schadeverzekeringen van Delta Lloyd zijn opgenomen.

Reageer op dit artikel