nieuws

Dela en Tempo-Team helpen nabestaanden aan werk

Archief

Uitvaartverzekeraar Dela en uitzendorganisatie Tempo-Team gaan nabestaanden desgewenst helpen bij het vinden van een plek op de arbeidsmarkt.

 

"De samenwerking met Tempo-Team is een onderdeel van ons totale nazorgpakket dat wij deze zomer hopen af te ronden", stelt Dela. Nazorg is een moderne vorm van nabuurschap, dat prima bij onze coöperatieve organisatie past, aldus Dela. Eerder ging Dela in dit verband een samenwerking aan met organisaties als Stichting Korrelatie, Verhuizen zonder Zorgen, Formaat Notarissen en ABAB (fiscaal advies). Dela zoekt nog naar soortgelijke constructies voor zaken als tuinonderhoud, klussen in en om het huis en de opvang van huisdieren.

 

Twaalf nazorgconsulenten

De uitvaartverzekeraar heeft op dit moment twaalf nazorgconsulenten in dienst. "Die worden nu nog hoofdzakelijk betaald door de coöperatie", zegt woordvoerder Martin Kersbergen. "Ik kan mij echter voorstellen dat de organisatie zo groeit dat er naar een andere financiering moet worden gezocht."

 

Plannen om via Tempo-Team uitvaartpolissen te verkopen zijn er absoluut niet, benadrukt Kersbergen.

 

Reageer op dit artikel