nieuws

Boogaard sprokkelt weer vier portefeuilles

Archief

Het Haarlemse Boogaard Assurantiën heeft recentelijk vier portefeuilles aan het bedrijf toegevoegd. Het gaat om Ooijik en Van der Wiel uit Kortenhoef (2.200 relaties,  € 140.000 provisie), NLPA Financiële Diensten uit Amsterdam (650 relaties, € 40.000 provisie), Nerons 2 Wheels uit Almere (100 relaties en € 15.000 provisie) en de ABC Spaarplanportefeuille van Uvit (1.000 relaties).

Boogaard sprokkelt weer vier portefeuilles

Volgens Boogaard-directeur Peter van Wassem (foto) is het bij dergelijke portefeuilles een voordeel "dat er geen sprake is van personeel dat je in dienst moet nemen of van kantoorgebouwen waar je iets mee moet"."Naar dit soort portefeuilles zijn wij dan ook steeds op zoek. Prettige bijkomstigheid is dat het aanbod groot is en dat deze portefeuilles gemiddeld ook nog eens de helft goedkoper zijn dan een jaar geleden."
De acquisitiestroom van Boogaard was na de verwerving van het kantoor Geldrop Beheer, in de zomer van 2008, even gestopt. "De implementatie van dit kantoor en vooral die van Dorwael Assurantiegroep heeft behoorlijk wat tijd gekost", aldus Van Wassem. Boogaard telt nu een bijna 75.000 klanten en circa 175 medewerkers.

Reageer op dit artikel