nieuws

Bankbalie ABN Amro in winkel van Univé

Archief

Onderlinge wil

 

klanten totaal-

 

advies geven

 

De verzekeringswinkel van Univé Stad en Land in Apeldoorn krijgt een aparte adviesdesk van ABN Amro. "Dit maakt de formule van het Financieel Warenhuis compleet."

 

"Hiermee vervullen we een gidsrol", vindt Jan Kamp, directeur van Univé Stad en Land. Eén van de grootste onderlingen van Univé zegt de bijna 90.000 relaties een totaal financieel advies te willen bieden. "Naast onze rol als onafhankelijk adviseur en bemiddelaar van verzekeringen, omringen we ons in het Financieel Warenhuis met externe financieel specialisten", zegt Kamp.

 

  &nbspVoorbeelden van die specialisten zijn een accountant, notaris, uitvaartbedrijf, makelaar, pensioenadviseur en belastingadviseur. "Wat nog ontbrak, was een goede, professionele partner in dienstverlening en producten. Die hebben we nu gevonden in ABN Amro." De winkel is voor zowel particuliere als zakelijke klanten bedoeld.

 

  &nbsp"Een bijzonder interessante samenwerking", stelt René Bastiaansen, directeur van de Regio Stedendriehoek van ABN Amro. "Als bank zijn we in deze veranderende samenleving continu op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking." Op reguliere kantoren van ABN Amro worden doorgaans verzekeringen gesloten van ABN Amro Verzekeringen, een joint venture die voor 51% eigendom is van Delta Lloyd.

 

de overeenkomst tekent.

Reageer op dit artikel