nieuws

Azivo komt met Clubpolis voor supporters ADO

Archief

De Haagse zorgverzekeraar Azivo wordt de komende twee seizoenen subsponsor van voetbalclub ADO Den Haag. Onderdeel van de overeenkomst is een collectieve zorgverzekering voor fans van de voetbalclub: de ADO Den Haag Clubpolis.

Azivo komt met Clubpolis voor supporters ADO

Zaterdag gaf Azivo zijn visitekaartje af tijdens de jaarlijkse familiedag van de club. Bij de eigen stand kregen de bezoekers informatie over de ADO Den Haag Clubpolis. De sponsorovereenkomst wordt ceremonieel ondertekend op 15 augustus, voorafgaand aan de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Deze ondertekening wordt verricht door de directies van Azivo en moeder Menzis en ADO Den Haag.
In het recente verleden moest de toen nog zelfstandige, oer-Haagse Azivo met lede ogen toezien dat regionaal concurrent DSW jarenlang hoofdsponsor van ADO was.

Reageer op dit artikel