nieuws

Assurantieportefeuille Staalbankiers naar Kröller

Archief

‘Leuke overname

 

met klanten in

 

hogere segment’

 

Staalbankiers (Achmea) heeft zijn assurantieportefeuille per 1 juli overgedragen aan Kröller Assurantiën, onderdeel van Unirobe Meeùs Groep (Aegon).

 

Met de samenwerking beoogt Staalbankiers de dienstverlening op het gebied van verzekeren voor klanten te verbeteren.

 

Klanten van de Achmea-bank worden op het gebied van verzekeringen voortaan geadviseerd door specialisten van Kröller Assurantiën. "Kröller is als intermediair gespecialiseerd in de dienstverlening op het gebied van verzekeren in het hogere segment van de markt", aldus Dominique Bech, directielid van Staalbankiers. De Achmea-bank zal omgekeerd desgewenst zijn financiële diensten verlenen aan klanten van Kröller.

 

Portefeuille

Over de omvang van de portefeuille doet Jorgen Botermans, directielid UMG, geen uitspraken. "Maar het gaat niet om miljoenen. Het aantal klanten is groter dan de portefeuille."

 

Botermans is wel heel blij met de samenwerking en de mogelijkheden die dit biedt voor Kröller Assurantiën. "Het is een leuke overname, met klanten in het hogere segment. Het is een mooie aanvulling op onze portefeuille en ook qua dienstverlening sluit het mooi aan."

 

De keuze voor Kröller is volgens Botermans niet vreemd. "Staal Bankiers zoekt voor vermogensbeheer naar passende fondsen. Voor het onderdeel assurantiën heeft men ook gezocht naar een passende partij die een vrije keuze kon waarborgen. En wij pasten in dat plaatje", aldus Botermans.

 

Hij benadrukt dat er geen exclusiviteitsverplichting is over en weer.

 

en Jorgen Botermans (directielid UMG) ondertekenen de overeenkomst.

Reageer op dit artikel