nieuws

Arag voedt intermediair met mkb-actie

Archief

Arag stimuleert assurantiebemiddelaars om in de zomermaanden bij mkb-relaties werk te maken van de rechtsbijstandverzekering. De campagne ‘Sterk voorbereid de zomer door’ loopt tot en met 31 augustus.

Arag voedt intermediair met mkb-actie

Om de kennis van het intermediair te toetsen en bij te spijkeren is er een online quiz samengesteld en om de rechtsbijstandverzekering bij de mkb-relaties aan te kaarten zijn er belscripts, brieven en advertenties ontwikkeld. Verder is het derde deel van de serie 'Sterke Verhalen' van de pers gerold. Deze editie van het weggeefboekje is gebaseerd op negen praktijkgevallen uit de zakelijke markt.
Met in de zomer gesloten polissen kan het intermediair desgewenst spaarpunten voor een dagje raften, dierentuin of thermen verdienen.

Reageer op dit artikel