nieuws

Anva schrapt zeven arbeidsplaatsen

Archief

Bij softwarehuis Anva vervallen zeven van de ruim 130 arbeidsplaatsen. Het gaat met name om consultancy- en ondersteunende functies. Als gevolg van de economische crisis en de ontwikkelingen in de assurantiemarkt blijven de resultaten sinds eind vorig jaar achter bij de verwachtingen. Directeur Roel van Dijk verwacht dat de verzadiging van de markt van structurele aard is.

Anva schrapt zeven arbeidsplaatsen

Anva kon het boekjaar 2008 nog met winst afsluiten, maar in het lopende jaar is een behoorlijk verlies onafwendbaar als niet snel ingegrepen wordt in de overcapaciteit die is ontstaan in enkele onderdelen, aldus het systeemhuis.
De zeven arbeidsplaatsen die per 1 oktober vervallen, betreffen functies op de onderdelen consultancy, cursussen en conversieondersteuning. Anva wijst er op, dat de ontwikkel- en service-afdelingen buiten schot blijven. "Het op peil houden van de dienstverlening staat centraal en ook houden wij vast aan de ingezette koers op innovatief vlak."

Reageer op dit artikel