nieuws

Afab Service Providing in zee met ‘woningwacht’

Archief

Afab Service Providing heeft bij de aangesloten tussenpersonen het product Woningwacht geïntroduceerd, een jaarlijkse ‘APK’ voor woningen. Deze dienst is vorig jaar op de markt gebracht door de Woningcentrale, die inmiddels ook samenwerkt met onder meer Rabobank Noordwest Twente alsmede InterFinanceNed en inkooporganisatie LNI.

Afab Service Providing in zee met ‘woningwacht’

Het product Afab Woningwacht biedt jaarlijks een bouwtechnische keuring, waarbij de woning op ruim tachtig punten wordt gecontroleerd. Bij elke keuring worden tevens de dakgoten en de schoorsteen gereinigd. Ook valt een volledige glasverzekering onder de dekking. Daarnaast bevat het abonnement een service op spoedreparaties. Hierbij worden alleen materiaalkosten in rekening gebracht. Het product is bedoeld voor klanten die of een hypotheek afsluiten of al een koopwoning bezitten.

Het gaat om een abonnement, waarvan de looptijd drie of vijf jaar bedraagt, dat alleen kan worden gesloten op basis van een koopsom. Deze kan in de meeste gevallen worden meegefinancierd binnen de hypotheek en is onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

Reageer op dit artikel