nieuws

Werkloosheidsverzekeringen bij TAF

Archief

TAF heeft twee werkloosheidsverzekeringen aan z’n assortiment toegevoegd: het TAF Werkloosheidsplan en het TAF WerkloosheidsPlusplan. Het risico wordt ondergebracht bij de Duitse verzekeringsmaatschappij Gothaer. Om dat te bewerkstelligen is TAF een samenwerking aangegaan met volmachtbedrijf AMG Assurances in Parijs.

Werkloosheidsverzekeringen bij TAF

Overlijdensrisicoverzekeringen brengt TAF onder bij het Liechtensteinse Quantum Leben. TAF zegt met de werkloosheidsdekkingen gehoor te geven aan geluiden uit de markt om een verzekering tegen werkloosheid te kunnen sluiten los van andere dekkingen.
Met het Werkloosheidsplan ontvangt de klant maximaal twaalf maanden een aanvulling op de werkloosheidsuitkering. De aanvulling is minimaal € 100 en maximaal € 2.500, afhankelijk van de betaalde premie. Met het WerkloosheidsPlusplan is ook tijdelijk het verschil in inkomen verzekerd als de klant een nieuwe baan accepteert tegen een lager salaris dan daarvoor. Voor de gekozen uitkeringsduur (6, 12, of 24 maanden) wordt in dat geval 60% van het bruto inkomensverlies netto uitgekeerd.
Beide verzekeringen kunnen worden betaald via maandpremies of een koopsompremie.

Reageer op dit artikel