nieuws

Welke biedt schadepolissen met Van Kampen

Archief

Welke Financiële Diensten in Hoorn heeft het assortiment uitgebreid met schadeverzekeringen, die kunnen worden gesloten via de Van Kampen Groep (VKG).

Welke biedt schadepolissen met Van Kampen

Door verbreding van het assortiment met schadepolissen zegt Welke verdere invulling te willen geven aan de 'one stop shop'-strategie. Het bij Welke aangesloten intermediair kan schadeverzekeringen onderbrengen bij bijna alle, in Nederland werkzame, provinciale verzekeraars. Daarnaast is er de mogelijkheid om verzekeringen onder te brengen in volmacht of risico's aan te bieden op assurantiebeurzen. “Wij hebben gekozen voor een samenwerking met VKG omdat zij een breed schadeassortiment voert en een snel, eenvoudig en betrouwbaar proces heeft staan voor schadeverzekeringen", licht Welke-directeur Cor Zwaan de samenwerking toe.

Reageer op dit artikel