nieuws

Voogd & Voogd sluit aan op Aplaza

Archief

Het volmachtbedrijf Voogd & Voogd gaat zich met zijn backoffice aansluiten op het open transactieplatform Aplaza. "Dit is het eerste initiatief op dit terrein dat volgens ons absoluut kans van slagen heeft", zegt financieel directeur Michael de Nijs van Voogd & Voogd.

 

"Wij krijgen al heel lang de vraag van onze tussenpersonen wanneer er een koppeling komt tussen hun eigen administratiepakket en de backoffice van Voogd. Wij hebben de GIM-koppeling nooit willen implementeren, omdat wij de investering te groot vonden ten opzichte van de toegevoegde waarde. Nu met Aplaza is die oplossing er wel."

 

  &nbspVolgens De Nijs behoort dubbele invoer nu daadwerkelijk tot het verleden. "Voorheen moest de tussenpersoon de klantgegevens nogmaals invoeren in onze backoffice. Dat was onze grootste bottleneck en behoort nu tot het verleden."

 

  &nbspNiet alleen wordt met Aplaza de verticale ketenintegratie een feit, maar ook de horizontale ketenintegratie. "De tussenpersoon kan nu van alle aanbieders een vergelijking maken in plaats van per aanbieder."

 

van Dijk. Fred Lingg (Unit 4 Agresso) en Michael de Nijs (rechts) kijken toe.

Reageer op dit artikel