nieuws

Volmacht Delta Lloyd voor DAK

Archief

Het volmachtbedrijf van intermediairscollectief DAK in De Meern heeft een volmacht ontvangen van Delta Lloyd Schadeverzekering. “De druk op het intermediair om meer gewicht te geven aan de advisering vraagt om oplossingen op het terrein van de administratie en juist daar kan DAK Volmacht een belangrijke rol vervullen”, aldus Delta Lloyd.

Volmacht Delta Lloyd voor DAK

Verder stelt Delta Lloyd: "Een voordeel is ook dat DAK de gehele verzekeringsmarkt bedient met zijn producten- en dienstenpakket." Op de foto v.l.n.r. Edwin van Leeuwen (DAK Volmacht), Arwin Goercharan
(relatiebeheerder volmacht Delta Lloyd), Tim Schoonbergen (directeur DAK Volmacht), Adéle Jeuken (directeur Delta Lloyd Volmacht), Hans Fako (accountmanager volmacht Delta Lloyd).

Reageer op dit artikel