nieuws

Verzekeraars voorzien Independer van volmachten

Archief

Met de ondertekening van een volmachtcontract met Aegon is deze maand het volmachtbedrijf van Independer officieel van start gegaan. Inmiddels heeft de vergelijkingssite ook al een volmacht van Arag binnen.

 

  &nbsp"Aegon is de eerste verzekeraar die ons een volmacht heeft verleend", aldus Martijn Grasso van Independer. "De snelheid waarmee zij dit hebben gedaan verdient alle lof." Directeur Intermediair Marcel Holtrop van Aegon zei te verwachten dat Aegon en Independer in de toekomst samen goede verzekeringsoplossingen kunnen ontwikkelen.

 

  &nbspGrasso kondigde tevens aan dat Independer dit jaar ook nog volmachten van diverse andere verzekeraars zal ontvangen. Inmiddels heeft ook Arag Rechtsbijstand een volmacht aan de internetvergelijker verleend. Volgens directievoorzitter Marc van Erven van Arag gaat het om een bevestiging van de goede relatie die met de vergelijkingsite is opgebouwd. "Wij zijn in het bijzonder zeer tevreden met de marktpositie van Independer."

 

Het Assuradeurenhuys

De Goudse heeft een schadevolmacht verleend aan Het Assurdeurenhuys in Haarlem, een onderdeel van de Beijer Groep. Hieronder valt ook www.poliscomfort.nl, een serviceproviderconcept waarbij circa 130 tussenpersonen zijn aangesloten.

 

  &nbspPoliscomfort vergelijkt producten van vijftien maatschappijen waarvan het ook over een volmacht beschikt. Aanvragen en mutaties worden digitaal ondergebracht en verwerkt in de administratie van Het Assuradeurenhuys.

 

Westenburg Assurantiën

Reaal heeft een verzuimvolmacht verleend aan het volmachtbedrijf van Westenburg Assurantiën in Breda, een van de grotere zelfstandige assurantiekantoren in Nederland. "Wij hebben voor Westenburg gekozen omdat het een professioneel kantoor is met veel expertise op het gebied van employee benefits", aldus Reaal. Westenburg had al volmachten van Aegon, Amersfoortse, ASR, Delta Lloyd, Monuta, Nationale-Nederlanden, Arag en DAS.

 

de tafel zitten Martijn Grasso van Independer (links) en Marcel Holtrop van Aegon.

Reageer op dit artikel