nieuws

Verkoop Paerel Leven komt op gang

Archief

De verkoopcijfers van Paerel Leven beginnen een stijgende lijn te vertonen. In het eerste kwartaal is de volledige jaaromzet van 2008, die € 3,4 mln bedroeg, geëvenaard. Na de zomer komt de levensverzekeraar, die in het voorjaar van 2007 de markt betrad, met enkele productaanpassingen.

Verkoop Paerel Leven komt op gang

Paerel richt zich dit jaar op het verder vergroten van de verkoop. "De omzet komt langzaam op gang", stelt de maatschappij in het jaarverslag. Koopsommen waren vorig jaar goed voor € 3,0 (0,6) mln aan premies; periodieke premies brachten nog eens € 0,42 (0,04) mln in het laatje. "Dit jaar gaat het tot nu toe erg goed", vult directielid Ansfried Snijders aan. "In april hebben wij opnieuw dezelfde omzet gedraaid als in heel 2008."
Volgens Snijders is dat te danken aan de nieuwe commercieel directeur Michel van den Akker, met wie hij begin dit jaar de directie overnam van Hans Brandwijk en Jan Overberg. "Zij hadden vooral als taak het opbouwen van het bedrijf en zorgen dat achter de schermen alles liep."
Na de zomer zegt Paerel het overlijdensrisicotarief te gaan verscherpen. Voorts wordt de rokerslijfrente ook mogelijk voor twee verzekerden van wie er één niet rookt.

Reageer op dit artikel