nieuws

Van Ham nieuwe voorzitter NVGA

Archief

Coen van Ham, directeur en mede-eigenaar van Kettlitz Wulfse Groep, is Toine Beljaars opgevolgd als voorzitter van gevolmachtigdenvereniging NVGA.

 

Beljaars, directeur van Van Lanschot Assurantiën, was vier jaar lid van het NVGA-bestuur waarvan twee jaar voorzitter. Tijdens de ledenvergadering van de NVGA zijn verder Michael de Nijs (directeur Voogd en Voogd Verzekeringen), Rien Goes (directeur Meeùs Assuradeuren) en Arie van den Berg (directeur Benevia/Heinenoord Assuradeuren) benoemd als bestuurslid. Zij lossen de vertrekkende bestuursleden Ad Evers (Kok Assurantiën) en Alfred Guijt (Guijt Verzekeringen) af. In het bestuur zitten verder nog Patrick Heuts (Heuts Assurantiën) en Kees van Steensel (Van Steensel Verzekeringen).

 

Reageer op dit artikel