nieuws

Unigarant haalt rechtsbijstandverlening in huis

Archief

Unigarant heeft de uitvoering van zijn rechtbijstanddekkingen op het gebied van mobiliteit, recreatie en toerisme in eigen huis gehaald en doet dit nu in samenwerking met moeder ANWB. Tot dusver werd deze dienstverlening uitgevoerd door de aan Allianz verbonden Nederlandse Rechtbijstand Stichting (NRS).

Unigarant haalt rechtsbijstandverlening in huis

Maandag hebben ANWB en Unigarant het officiële startsein gegeven voor de Stichting Rechtsbijstand Mobiliteit, Recreatie en Toerisme (MRT). MRT verzorgt vanuit de vestigingen Hoogeveen en Den Haag, de rechtsbijstand van de ANWB- en Unigarantverzekeringen op genoemde terreinen. Daarnaast zal de stichting nieuwe producten op het gebied van rechtsbijstand ontwikkelen.
Tot dusver werd de rechtsbijstand voor Unigarant uitgevoerd door NRS. Die samenwerking verliep goed, aldus Unigarant, "alleen willen wij meer en directere sturing bij de uitvoer van de rechtsbijstand". MRT neemt alle taken, verplichtingen en lopende dossiers over van de NRS-vestiging in Hoogeveen.

Reageer op dit artikel