nieuws

Topdrukte bij Hypotrust

Archief

Hypotheekverstrekker Hypotrust is overvallen door het succes van de samen met Cardif ontwikkelde Zeker Weten Hypotheek. Door deze aanhoudende belangstelling is Hypotrust telefonisch minder goed bereikbaar en zijn verwerkingstijden opgelopen.

Topdrukte bij Hypotrust

Om toch zo goed mogelijk te voldoen aan het gebruikelijke serviceniveau heeft de hypotheekverstrekker inmiddels diverse mensen ingeschakeld van detacheringsbureaus Flexfront en NIG Midoffice en een nieuwe acceptant aangenomen. "We zijn overvallen door het succes van het product", zegt Hypotrust-directeur Peter Besuijen. "Vorig jaar hadden we een slecht jaar en dat niveau verwachtten we ook voor 2009. We zijn echter in een stroomversnelling geraakt en hebben hulptroepen moeten inroepen. Maar een dossier wordt nog steeds binnen een week verwerkt. Naar de markt gekeken, valt dat best mee."
Voorheen was de Zeker Weten Hypotheek uitsluitend in Hypobox aan te vragen, voortaan kan dat ook in Efdécé en Finix.

Reageer op dit artikel