nieuws

Tijdelijk geen hypotheek bij Conservatrix

Archief

Conservatrix is tijdelijk gestopt met het aanbieden van een hypotheekproduct.

 

De tarieven van NIBC, de geldgever achter de Leuker Leven Hypotheek, waren niet scherp genoeg. Een jaar terug liet de Baarnse levensverzekeraar al weten op zoek te zijn naar een andere hypotheekverstrekker, omdat Nationale Hypotheek Maatschappij, de NIBC-dochter die de gelden verstrekte, onvoldoende op rente kon concurreren. Conservatrix heeft de overeenkomst nu per 31 mei beëindigd. "Het product werd nog nauwelijks door het intermediair aanbevolen." Wel wordt ernaar gestreefd om binnen afzienbare tijd de Lekker Leven Hypotheek te herintroduceren.

 

  &nbspAvéro Achmea, Erasmus en Generali maakten eerder bekend definitief te stoppen met de verkoop van eigen hypotheken.

 

Reageer op dit artikel