nieuws

Talent & Pro start opleidingsinstituut financiële dienstverlening

Archief

Opleider en detacheerder Talent & Pro is gestart met het ‘International Institute for the Financial Industry’ (TP i ), een nieuw opleidingsinstituut dat medewerkers (afgestudeerde hbo’ers en wo’ers) voorbereidt op een definitieve baan in een drietal financiële markten: verzekeringen, bancair en actuarieel.

Talent & Pro start opleidingsinstituut financiële dienstverlening

Talent & Pro constateert dat de behoefte van het bedrijfsleven aan hoogopgeleide starters met financiële kennis weliswaar groeit, maar dat de kennis van de starters op de arbeidsmarkt doorgaans niet toereikend wordt gevonden. TPi  ontwikkelt bij de medewerkers vaktechnische en vakmethodische kennis en vaardigheden, zoals management, projectmanagement, solvency en compliance. Daarnaast richt de opleiding zich op de persoonlijke vaardigheden van de deelnemers.  

Reageer op dit artikel