nieuws

STFD gaat geen rapportcijfers geven aan intermediair

Archief

De Stichting Financiële Dienstverlening (STFD) is verbaasd over de uitspraak van AFM-bestuurder Theodor Kockelkoren dat hij het een goed idee vindt dat de STFD rapportcijfers aan het intermediair gaat geven.

STFD gaat geen rapportcijfers geven aan intermediair

Kockelkoren verwees hiermee naar een eerdere suggestie van de voormalige topman Docters van Leeuwen. "Wij vinden het geven van rapportcijfers geen taak van de AFM", zei Kockelkoren afgelopen dinsdag. "Maar als de STFD dit gaat doen, ondersteunen wij het idee."
"Ik vind dit totaal niet passen bij ons takenpakket", reageert directeur Ellen van Koczian (foto) van de STFD. "Het geven van cijfers is op dit moment geen onderdeel van het self assessment 2009 en wij hebben dan ook al enkele telefoontjes gehad van verontruste deelnemers van onze stichting."

Reageer op dit artikel