nieuws

Starters

Archief

PeeJee Financieel Advies (Apeldoorn)

 

Peter Jacobs (40) heeft de laatste negen jaar als adviseur buitendienst gewerkt. Zodra de vergunning binnen is, gaat hij van start met zijn eigen bedrijf. Hij richt zich op de klein zakelijke markt, voornamelijk zzp’ers en freelancers. Hij zal zich daarbij dan bezighouden met arbeidsongeschiktheid, pensioen en schade.

 

M.R. Verbruggen Advies (Ried)

 

Michael Verbruggen (29) heeft enkele jaren in de glasbranche gewerkt en wilde wat anders doen. Hij heeft nu een adviesbureau en geeft met name advies op het gebied van uitvaartverzekeringen. Hij is nog bezig om zich verder om te scholen en werkt voorlopig als freelancer voor diverse opdrachtgevers.

 

ZZP Assurantien & Hypotheken (Rhoon)

 

Ook het bedrijf van Raoul Visser (27) is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als freelancer verhuurt Visser zich aan assurantiekantoren. Hij heeft ruim drie jaar gewerkt bij RVS.

 

Omdat hij als freelancer werkzaam is, heeft hij geen AFM-vergunning nodig.

 

Reageer op dit artikel