nieuws

Starters

Archief

Via Neilen (Brummen)

 

Rik Neilen (28) heeft acht jaar bij Achmea gewerkt, onder meer in een junior managementprogramma en als accountmanager employee benefits en sociale zekerheid. De AFM-vergunning (voor schade en leven) is aangevraagd en wordt medio juli verwacht. Hij start zonder bestaande portefeuille.

 

Opmaat Verlaan (Woerden)

 

Na een aantal jaren als financieel adviseur te hebben gewerkt is René Verlaan (27) samen met een vennoot Opmaat Verlaan gestart, waarbij Verlaan bestuurder en feitelijk leider is. De vergunning is aangevraagd en tot die tijd maakt hij gebruik van de vergunning van de franchiseorganisatie Opmaat. Verlaan start met een kleine portefeuille met zo’n 25 relaties.

 

Lamenz Assurantiën en Hypotheken (Hengelo)

 

Nadat hij enige tijd gewerkt heeft in de financiële dienstverlening is Mattheus Büyükkaya (21) voor zichzelf begonnen. Zijn bedrijf Lamenz Assurantiën en Hypotheken gaat provisievrije producten leveren. Hij is nu nog bezig om de laatste diploma’s te halen, zodat hij de vergunning kan aanvragen. In de tussentijd werkt hij als freelancer.

 

Reageer op dit artikel