nieuws

Samenwerking Pensioendesk met Paerel

Archief

Om het midden- en kleinbedrijf actief te benaderen gaat Pensioendesk samenwerken met Paerel Vermogensbeheer. Pensioendesk heeft daartoe vermogensproducten zoals de Paerel DGA pensioenrekening in het assortiment opgenomen.

Samenwerking Pensioendesk met Paerel

Volgens Fol van Krieken, directeur van Pensioendesk, is Paerel een aanbieder die, "met het voortdurend monitoren van individuele beleggingsportefeuilles, het realiseren van het beoogd pensioenvermogen centraal stelt". De samenwerking heeft daarnaast ook betrekking op opleidingen en softwareondersteuning.
Foto: v.l.n.r Fol van Krieken (Pensioendesk), Dennis Masselink (Paerel Vermogensbeheer), Michel van den Akker (Paerel Vermogensbeheer) en Armand Baas Becking (Pensioendesk).

Reageer op dit artikel