nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Harry van der Wal (50) is bij DAS Rechtsbijstand als chief financial officer aan de slag gegaan. Hij is hiermee eindverantwoordelijke voor alle financiële zaken binnen DAS Holding. Van der Wal werkte bij uiteenlopende bedrijven waar onder ANWB, Rentokil en Achmea. Zijn laatste functie was manager bij KPMG.

 

Allianz Nederland heeft de 38-jarige Mariska van der Sluis aangesteld als hoofd Motorrijtuigschade. Haar vorige functie was hoofd business-unit Schadebehandeling van de aan Allianz gelieerde Nederlandse Rechtsbijstand Stichting. Pim Bijkerk (31), voorheen stafmedewerker binnen de business-unit Schadebehandeling is Van der Sluis opgevolgd als hoofd van NRS Rechtsbijstand.

 

Arjan Sandee is in dienst getreden bij GRM-Expertise als expert Personenschade. De afgelopen tien jaar werkte Sandee als senior letselschadebehandelaar bij ZLM Verzekeringen.

 

De 53-jarige Maurice Oostendorp is toegetreden tot de raad van bestuur van Uvit (Univé VGZ-IZA-Trias). Hij krijgt de portefeuille van financieel directeur. De van ABN Amro afkomstige Oostendorp is de opvolger van de in januari vertrokken Hans Kestens.

 

Michiel van de Watering (42) is bij The Brown Paper Company gestart om in de financiële sector Finance commerciële processen te verbeteren. Van de Watering voerde eerder diverse opdrachten uit, onder andere voor Aegon Spaarbeleg, SNS Reaal en DAS.

 

Diana Monissen (53), directeur-generaal curatieve zorg bij het ministerie van volksgezondheid, wordt de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van De Friesland Zorgverzekeraar. Ze begint 1 september en volgt Hans Feenstra op, die 1 april is vertrokken naar het Martiniziekenhuis in Groningen.

 

Monissen werkte in het verleden onder meer bij zorgverzekeraars Amicon en Agis. Bij Agis was zij sinds 2005 in dienst en maakte deel uit de van raad van bestuur totdat zij per 1 april vorig jaar naar het ministerie verkaste.

 

Per 1 juli zal Erwin Demmink (42) starten als relatiemanager bij Rialto. Hij is de opvolger van Els Worthington die na ruim 28 jaar Rialto (en rechtsvoorganger Terminus) heeft verlaten. Demmink was accountmanager bij Nova Dia.

 

Reageer op dit artikel