nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Het Huibers Instituut, het opleidingscentrum van de NVA, heeft Marianne du Chattel aangesteld als accountmanager/opleidingsadviseur. Haar laatste werkgever was de exameninstituut SEFD. Daarvoor is du Chattel gedurende tien jaar directeur/eigenaar geweest van Du Chattel & Jongbloed.

 

Bij Cardif zijn Hanny Breel en Remco Hoogweg de business-developmentactiviteiten gaan versterken. Zij vormen samen het retail-financeteam’. Breel komt van Lancyr Groep en werkte eerder onder andere bij OZ en Hooge Huys. Hoogweg was hiervoor marketingmanager bij Achmea.

 

Roger Hagenouw (37) is sinds kort compagnon van Bangma Bosma Huskens Adviseurs. Hij zal zich onder andere gaan bezighouden met het begeleiden van fusies en overnames van financiële dienstverleners en makelaarskantoren. Hagenouw heeft diverse accountmanagementfuncties gehad bij Nationale Nederlanden en vermogensbeheerder Validas.

 

Jeroen de Vries is bij adviesbureau InnoVinci gestart als commercieel manager. Hij is verantwoordelijk voor de afdeling Sales, Marketing en Communicatie. De 43-jarige De Vries, afkomstig van Mercer, is al zo’n twintig jaar actief als manager in het bank- en verzekeringswezen.

 

Ron van Gijzel (Klap Makelaars in Assurantiën) en Annemarie Lemmens-van Lent (ABN Amro) hebben de mondelinge test ter verwerving van de titel RMIA met goed gevolg afgelegd.

 

Akkermans & Partners is uitgebreid met de komst van Margreet van der Hoek (28). Zij zal zich onder andere gaan bezighouden met de begeleiding van intermediairs in de regio Limburg. Van der Hoek is afkomstig van ING.

 

Clemens van der Werf (42), hiervoor jaren werkzaam bij WerfSelect, is begonnen als zelfstandig loopbaanadviseur en coach.

 

Robert Otto (41) treedt toe tot het bestuur van Thuiswinkel.org.

 

Otto was sinds 1992 werkzaam bij het ING-concern. Hij was onder meer actief voor RVS, Westland Utrecht en Nationale-Nederlanden in diverse marketing- en verkoopfuncties. In april 2008 werd hij benoemd tot directeur Verzekeren ING Retail en sinds oktober 2008 is hij directievoorzitter van Ohra.

 

Op de algemene ledenvergadering van de NBVA van 16 juni is Harrie van Vroenhoven, die al dertig jaar lid is van NBVA, benoemd tot erelid voor het leven.

 

Reageer op dit artikel