nieuws

Personeel Erasmus naar Amsterdam en Arnhem

Archief

Op last van moeder Delta Lloyd worden zo’n honderd arbeidsplaatsen van Erasmus vanuit Rotterdam verplaatst naar Amsterdam en Arnhem. Naar verwachting verhuizen niet veel mensen mee.

 

Erasmus werd in 2007 overgenomen van het Duitse Wüstenrot & Württembergische. Het bedrijf zou oorspronkelijk de eigen identiteit mogen behouden, maar eind vorig jaar is al besloten dat het schadebedrijf zal worden geïntegreerd in dat van Delta Lloyd.

 

  &nbspBij het sluiten van deze editie kon Delta Lloyd de plannen nog niet nader toelichten. "Het getal van honderd arbeidsplaatsen is mij onbekend", zegt een woordvoerder. "Maar wij willen eerst de mensen zelf informeren."Dat gebeurt deze week tijdens personeelsbijeenkomsten.

 

Reageer op dit artikel