nieuws

Ook volmacht van Arag voor Independer

Archief

Het volmachtbedrijf van internetbemiddelaar Independer heeft inmiddels ook een volmacht van Arag Rechtsbijstand ontvangen. Eerder werd bekend dat Aegon een volmacht heeft verleend aan deze nieuwe tak van Independer, die op 12 juni van start is gegaan.

Ook volmacht van Arag voor Independer

"Wij zijn ontzettend blij met de toevoeging van Arag aan ons volmachtbedrijf",  aldus Martijn Grasso van Independer. Volgens directievoorzitter Marc van Erven van Arag gaat het om een bevestiging van de goede relatie die is opgebouwd. "Wij zijn in het bijzonder zeer tevreden met de marktpositie van Independer."
Foto v.l.n.r.: Sharon Gerritsen (projectmanager Volmacht Independer), Martijn Grasso (directeur Projecten, Innovatie, IT & Volmacht Independer), Claudia van de Kuil (accountmanager Arag), Addy van Veelen (hoofd volmachten Arag) en Marc van Erven (directievoorzitter Arag).

Reageer op dit artikel